Horoskop za razdoblje djevice za svih 12 znakova (2024)

Sezona Djevice traje od 23. kolovoza do 22. rujna.

Dok traje sezona Djevica, mogli biste s više entuzijazma obavljati svakodnevne poslove, bilo da je to organiziranje prostora ili osvježavanje garderobe uoči hladnijeg vremena. I bez obzira koji je vašljubavni jezik, mogli biste druge obasipati uslugama i promišljenim gestama tijekom sezone djevice.

Sezona djevica je doba godine u kojem ste zahvalniza jednostavne užitke, a evo što donosi za vaš horoskopski znak.

Ovan

Sezona djevice obično naglašava vaš fokus na svakodnevne zadatke i vašu wellness rutinu. Iako možda ne zvuči super uzbudljivo, ovaj je trenutak stvoren da odetena preglede kod liječnika ili krenete u teretanu ili na satove joge. Izdvajanje vremena za brigu o sebi na ovaj način može biti stvarno produktivno.

Bik

Za vas sezona djevice značiodricanje od planova i unaprijed stvorenih ideja o tome kako bi stvari trebale ići. Mogli biste biti posebno umjetnički nastrojeni i mogle bi vas privlačiti zabavne i opuštene aktivnosti. Bez obzira na to što vam je trenutno u srcu, bit ćete nadahnuti da to podijelite na bezbrižan, razigran način.

Blizanci

Tijekom sezone djevice fokusiratćete se na svoj unutarnji život i najbliže odnose. Provođenje kvalitetnog vremena sa svojim najdražima na odmoru na kraju ljeta, vrtlarenje ili provođenje zajedničkog vremena na neki drugi način može biti glavni prioritet. To bi za vas moglo biti malo neuobičajeno jer obično jurite s jednog putovanja ilidogađajana drugi. Ali usporavanje sada može koristiti vašem srcu i umu.

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u životu Psiha i seks

Rak

Pripremite se za nekoliko super-društvenih tjedana jer ćete imati priliku izaći iz svoje komfor zone. Iako obično volite provoditi vrijeme kod kuće,bit ćete potaknuti da provodite više vremena s prijateljima, kolegama i obitelji zahvaljujući izobilju pozivnica za sve, od veselih druženja do vikend putovanja. Također biste mogli žudjeti za više intelektualne stimulacije nego inače, pa svakako uronite u knjige i filmove koje ste željeli pogledati, a zatim razmijenite mišljenje sa svojim najbližim krugom.

Lav

Sezona djevice skreće vašu pozornost na novčana pitanja i vaše vrijednosti. U posljednja ste četiri tjedna bili u središtu pozornosti i davali prioritet strastvenim projektima, a sada imate priliku iskoristiti sve što ste naučili i pretvoriti to u novac. Moglo bi doći vrijeme da pregovarate o boljoj stopi za projekt na kojem ste dali sve od sebe, ali ste zabrinuti da su vas podcijenili. Ili možda želite zatražiti sastanak s nadređenom osobom kako biste razgovarali o višoj poziciji s boljom plaćom. U svakom slučaju, spoznaja o vašoj vrijednosti može vam pomoći da dobijete više od onoga što zaslužujete.

Djevica

Vaš fokus je na tome kako se predstavljateu svijetu i kako slijedite velike težnje koje su vam bliske srcu. Uvijek razmišljate o tome kako možete unaprijediti svoj osobni brend, ali ovo doba godine posebno je pogodno za pomake u tom području. Također ćete biti prisiljeni raditi na samopouzdanju i načinu na koji sebe vidite, što vam sve može omogućiti da u novu sezonu uđete više snažni i usredotočenina svoj osjećaj sebe.

Možda te zanima... 3 najnestabilnija horoskopska znaka Psiha i seks

Vaga

Sezona djevice može biti malo "pospanija" za vas nego za druge. Bit ćete skloniizgubiti se u sanjarenju, pretočiti svoju energiju u meditaciju i baviti se svjesnošću te pronaći više vremena da budete sami nego inače. Također biste mogli otkriti da je jednostavno izdvajanje više vremena za sebe korisno za vaše emocionalno i mentalno blagostanje. Naravno, ovo nije super društvena sezona tijekom koje ste skloni napredovanju, ali sve je to za veće dobro kako biste jasno znalio tome što želite postići kada dođe vaša sezona.

Škorpion

Dok ste tijekom sezone lava možda bili usredotočeni na ono što je potrebno za dobivanje profesionalnog priznanja, u sezoni djevice ćete se fokusirati na timske projekte. Tijekom tog vremena možete lakše udružiti snage s drugima kako biste zajedničku viziju pretvorili u stvarnost. Zajednički napori ne samo da će vam olakšati, već bi mogli zadovoljitiodređenu želju koju trenutno imate, a to jeda se osjećate povezanijima s istomišljenicima i prijateljima. Zauzvrat, vaše platonske veze mogu se poboljšati.

Strijelac

Iako vas je sezona lava nadahnula da izađete iz svoje zone komfora čak i više nego inače, u sezoni djevice biste mogli napredovatiprofesionalno. Imat ćete jaču želju potruditi sekako biste bili prepoznati. Bit će vam jasnije što želite postići i počet ćete poduzimati korake u tom smjeru. Možda ćete trebati osvježiti svoj životopis ili održati prezentaciju koja će osigurati da su sve oči uprte u vas. Razmislite o velikim ciljevima kako biste se unaprijed pripremili za još veći uspjeh.

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu Psiha i seks

Jarac

Tijekom sezone djevice imat ćete želju odmaknuti se od svog uobičajenog rada, tako da će svaka prilika da raširite svoja krila biti posebno ispunjena. Ovo bi moglo izgledati kao uranjanje u nova iskustva učenja ili uzbudljive prilike koje otvaraju oči, u kojima je vaša zona udobnosti dovedena u pitanje, ali vi postavljate pozornicu za svoj osobni rast. Možda ćete otkriti da možete lakše sklapati prijateljstva izvan svog uobičajenog društvenog kruga.

Vodenjak

Usmjerit ćete se na svoje odnose jedan na jedan i razmišljatio tome koliko uzajamnosti postoji između vas i vaše drage osobe, vašeg najboljeg prijatelja ili čak bliskog kolege.Sada ćete razmotriti što vam je potrebno da biste se osjećali ugodnije i njegovali intimnost unutar svojih najčvršćih veza. Mogli biste biti spremni posvetiti se potpuno novom poglavlju u ovom području svog života, bilo da se radi o pokretanju financijskog projekta s poslovnim partnerom ili o emocionalnoj ranjivosti s nekim do koga vam je jako stalo.

Ribe

Sezona djevice naglasit ćevaše odnose jedan na jedan.Bilo da se vi i vaš partner spremate zajedno krenuti na novo putovanje ili sastavljate poslovni prijedlog s prijateljem ili kolegom, bit ćetespremniji i samouvjereniji da postignete zajednički uspjeh. Shvatite ovo razdoblje kao priliku da se konačno pozabavite tekućim problemom s dragom osobom, prijateljem ili kolegom. Zaista nemaboljeg vremena odovog da porazgovarate o tome i utrte novi put ka iscjeljenju.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi koje svi vole, jeste li među njima? Psiha i seks

Horoskop za razdoblje djevice za svih 12 znakova (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jerrold Considine

Last Updated:

Views: 5701

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jerrold Considine

Birthday: 1993-11-03

Address: Suite 447 3463 Marybelle Circles, New Marlin, AL 20765

Phone: +5816749283868

Job: Sales Executive

Hobby: Air sports, Sand art, Electronics, LARPing, Baseball, Book restoration, Puzzles

Introduction: My name is Jerrold Considine, I am a combative, cheerful, encouraging, happy, enthusiastic, funny, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.